Νέα από τη Holevas Home

ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Γ’ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία υποβολής δηλώσεων Ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο μετά και την παράταση μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

ΔΗΜΟΙ: Β. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΔΩΔΩΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου παίρνει η υποβολή των κτηματολογικών δηλώσεων. Την σχετική απόφαση για τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας υπέγραψε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς και ήδη έχει γνωστοποιηθεί.Οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι και την έκδοση του ΦΕΚ θα έχουν αναδρομική ισχύ. Το αίτημα για παράταση ήταν καθολικό και διατυπώθηκε με έμφαση από τους φορείς της αυτοδιοίκησης, την Περιφέρεια.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά: Τίτλους κτήσης (συμβολαιογραφικές πράξεις, δικαστικές αποφάσεις, πιστ. μεταγραφής, έγγραφα χρησικτησίας, πιστοποιητικά κληρονομιάς), αστυνομική ταυτότητα, έγγραφο αποδεικτό ΑΦΜ, όλα σε μορφή απλού φωτοαντίγραφου.

ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ το ακίνητό μας (τοπογραφικό διάγραμμα ή δωρεάν υπηρεσία Θέασης ορθοφωτογραφιων της ΕΚ ή gρs χειρός ή υπόδειξη στο Γραφείο).

ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ τη δήλωση ιδιοκτησίας μας έγκαιρα.

Στη φόρμα επικοινωνίας γράφοντας τα στοιχεία σας οι μηχανικοί της εταιρίας θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα για την διαδικασία σύνταξης, εντοπισμού και υποβολής των δικαιολογητικών που χρειάζονται.